lördag 6 mars 2010

Utflykt med stora killen...

Helt underbar dag här i Stockholm idag... såååå underbart.. Solen lyser som aldrig förr... Härligt..
Nu har hela familjen ätit mysfrulle tillsammans något som tyvärr bara blir varannan helg eftersom V jobbar de andra... riktigt mysigt med familjen samlad...

Nu ska Love & jag ut på äventyr.. kände att vi behövde lite tid tillsammans bara han & jag... han får väldigt sällan bara mammatid då vi inte har någon här som kan passa lillskit.. så han hänger ju på mig som ett frimärke hahah
Men nu så ska vi iväg & vi ska till Skärholmen & byta in lite Wiispel som vi inte spelar längre & sen så ska Love få välja ett nytt som han vill ha... sen blir det nog en mysfika på det på nåt av de härliga fiken som finns där. ;-)

Efter det så väntar lunch hemma hos våra vänner familjen Palitz... superhärligt då vi inte har setts på jättelänge... barnen får leka & se varandra efter en lång tid..
Ikväll är det sen tacomiddag här hemma.. det är Love som önskat det sååååå länge så det ska han få idag.. sen mys & härligheter i soffan med melodifestivalen... ja livet är inte så dåligt iaf.. hahhah synd & klaga... ;-)

Vi hörs senare ikväll.. Kram

2 kommentarer: