fredag 27 mars 2009

27 Mars Fredag

Äntligen helg!

Så underbart med helg, som vanligt så är det fullt upp men det är bara kul. Idag hämtar farfar Love på dagis så jag och Noah kan vara hemma och mysa lite. Det blåser massor här i Stockholm så det blir skönt att slippa gå ut men lillfisen. Sen senare idag så kommer Loves kompis hit som vi ska vara barnvakt åt ett litet tag. Kul för Love med en suprise med fredagskompis här.
Viktor ska iväg senare ikväll på en invigning av en ny restaurang som en av hans kompisar driver. De ska premiär spela deras skiva de har spelat in han och Andreas. Så ikväll blir det fredagsmys ensam i soffan om barnen vill sova vill säga med Let´s Dance finalen. Hoppas verkligen att Laila kommer att ta hem det.
Kanske åker pärlorna fram en liten sväng eller så får de vänta tills imorgon då det är pärlträff hos en kompis med lite vin & massor med tjejsnack.

Imorgon ska Love få följa med farmor på dockteater det tycker han är superkul och farmor med. Då ska jag förska få lite studier gjorda på dan så jag slipper komma efter allt för mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar